neljapäev, 24. mai 2007

Internet Explorer 7 eesti keeles

Windows Vista on nüüd tõlgitud eesti keelde. Uudist saab lugeda MS_rev blogist. Vistas kasutatakse Internet Explorer 7 brauserit ja nüüd saab ka Windows XP-s IE7 eesti keelseks installida.

Millist Explorerit kasutad - 6 või 7? Kui ei tea, siis Internet Explorer 7 avatud RSS lugejaga (tõlgitud "kanalid") ja tööriistariba ÕPI-ga (selle blogi tööriistariba, kus on ka raadio kuulamise võimalus) näeb välja nii:

Kõigepealt laadi alla inglise keelne Internet Explorer 7. Vajuta lehe lõpus sinist nuppu download kui sul on Windows XP ja SP2(Service Pack). Kui sul on Windows XP Pro x64 Edition, Windows Server 2003 SP1või SP2, x64 Edition, siis vali vastav valik noolest. Vajuta Go.

Nüüd saad alla laadida Internet Explorer 7 keeleliidese paketi , mille leiad ka Microsofti allalaadimiskeskusest.

Microsofti allalaadimiskeskuseson hetkel populaarsed failid Eestikeelse kasutajaliidese pakett, millega saad  Windows XP eesti keelseks ja Windows Live Messenger 8.1, mis on ka eesti keeles.

Windows Explorer 7 otsingu lahter asub paremal pool üleval nurgas. Kui seal lisada noole menüüst otsi veel pakkujaid (näiteks Google), siis eesti Googlet sealt kätte ei saa. Leidsin lingi Microsofi lehelt otsides Add Search Providers to Internet Explorer 7 . Vali kohe Google vaikesätteks ja otsing on eesti keeles (mitte UK ja teised riigid). Kui sul on Google otsing enne eesti keelseks tehtud, siis toimib see kohe.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Veel on olemas eestikeelne Windowsi töölauaotsing Windows XP-le. Alla laadida saab siit:

Windowsi töölauaotsingu 3.01 mitmekeelse kasutajaliidese komplekt Windows XP jaoks - http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=32df0391-9d07-4bd4-9acc-a76bca48a7d4&DisplayLang=et

Anonüümne ütles ...

Jah, aga see IE7 ei näita veebi korralikult, pole standarditega ühilduv ning on viirustele eriti järeleandlik...

Tiia ütles ...

On küll ühilduv. Kasutan hetkel IE8-t ja sellel on probleeme, sest see on alles beetas. Viiruste jaoks on vaja kasutada korralikku tarkvara ja igasugu suvalisi faile ei ole mõtet tõmmata.